Logo Dural Bouwgroep

UITRUSTING VOOR BLOEMISTEN

Het transporteren van bloemen en planten lijkt een eenvoudige taak, maar het kan de nodige problemen met zich meebrengen. Bij het vervoeren van bloemen en planten moet u rekening houden met de afmetingen en volumes, maar ook hoe ze te beschermen en hoe ze gemakkelijk water te geven.

StoreVan opklapbare legborden lightshelf voor bloemisten

LIGHT SHELF, DE OPLOSSING OM DE MEEST DELICATE EN BREEKBARE PRODUCTEN VEILIG TE VERVOEREN

De STOREVAN opklapbare legborden of Light Shelf blijkt de ideale oplossing voor het vervoeren van bloemen, planten en kleine struiken. Om het transport te vergemakkelijken, moeten planten in trays worden geplaatst om het steunoppervlak te vergroten en tegelijkertijd de mogelijkheid van vallen te voorkomen.

Het gebruik van houten en plastic bakken, of kartonnen dozen is aangeraden, zodat het breken van takken en bladeren kan worden voorkomen. De opstelling van planten op de planken zal gemakkelijker zijn en zal het water geven vergemakkelijken, indien het transport langer dan een dag duurt.

In de bovenste legborden kunnen eenvoudig de kleinste en minder volumineuze producten worden geplaatst, terwijl op de laadvloer de hogere planten kunnen worden geplaatst, na het sluiten van de onderste legborden. De bloemen en/of planten kunnen eenvoudig worden verankerd dankzij lage of hoge scheidingswanden. De opstaande zijkanten van de legborden zorgen voor een extra ondersteuning van de planten.