Logo Dural Bouwgroep

UITRUSTING VOOR KOERIERS

Voor de handel is goederenvervoer van cruciaal belang, zonder dat zouden we de producten die we nodig hebben niet in de winkels vinden of de producten die we online bestellen niet ontvangen. Koerierdiensten worden gekenmerkt door strikte tijdschema’s in een druk verkeer. De organisatie van leveringen is dus van cruciaal belang, waarbij tijdsbesparing bij het laden en lossen van goederen vooropstaan. Als pakketten volgens een goed doordachte lay-out kunnen geordend worden, kunnen de levertijden korter gehouden worden en neemt de productiviteit van de chauffeurs toe.

Opklapbare legborden Lightshelf voor pakjesdiensten

LIGHT SHELF, DE OPLOSSING VOOR KOERIERDIENSTEN EN EXPRESS LEVERANCIERS

Koeriersdiensten kiezen vaak hun bestelwagens in functie van de afmetingen die overeenkomen met het toekomstige gebruik ervan. Dit betekent dat het laadvermogen van de bestelwagen moet passen bij de goederen die vervoerd zullen worden. Met de opklapbare legbordsystemen “Light Shelf” is dit geen probleem meer: het systeem helpt om de beschikbare laadruimte in de bestelwagen snel aan te passen, waardoor een maximale flexibiliteit wordt gegarandeerd en efficiëntie wordt bereikt. De legborden hebben een capaciteit van 80 kg, welke kan verhoogd worden tot 120 kg met behulp van speciale staanders.

Het Store Van opklapbare legbordensysteem biedt de mogelijkheid om 6 opklapbare legborden per zijde te installeren. Het helpt koerierdiensten om goederen op een zo best mogelijke manier te organiseren: pakketten kunnen worden ingedeeld naar grootte of leveringsprioriteit en eventueel verankerd met behulp van spanriemen. Een goede organisatie maakt het identificeren van het pakket dat moet worden afgeleverd eenvoudiger. De afmetingen van de legborden zijn in lijn met Europese normen. De verhoogde zijkanten en lichte helling van de opklapbare legborden voorkomen dat producten tijdens het transport verschuiven.