Logo Dural Bouwgroep

Kwalitatieve inrichtingen door kennis en vakmanschap

WIE ZIJN WE

DeltaCorp Vehicle Technics, of DCVT, is ontstaan uit de vriendschap tussen Vincent Carton en Andy De Muyer, de zaakvoerders van de firma. Door de koppen samen te steken en de capaciteiten van elkaar te erkennen, kwam het idee van DCVT tot stand. De voorliefde voor alles wat gemotoriseerd is bracht hen tot het idee zich te storten in de wereld van de bedrijfswageninrichtingen.

DCVT is de ideale partner voor jouw bedrijfswageninrichting. Elke inrichting wordt in samenspraak met de klant in detail uitgewerkt, waarna deze vakkundig wordt geïnstalleerd. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en halen voldoening uit elke inrichting die wij opleveren.

Wij werken met kwalitatief hoogstaande materialen, waardoor ook onze samenwerking met STORE VAN voor onze reksystemen. Verder werken wij eveneens met de producten van de diverse vooraanstaande leveranciers, die je ook op onze website kan terugvinden.

In deze korte bedrijfsfilm stellen wij DeltaCorp Vehicle Technics kort voor. Het geeft een duidelijk beeld wie wij als firma zijn en waarvoor wij staan.

ONE STOP SHOP

Wij installeren en plaatsen alles in onze eigen werkplaatsen, zodat onze klanten niet zelf bij verschillende leveranciers dienen te gaan om hun voertuig(en) volledig te laten inrichten. Geen nodeloze kilometers op de teller, alvorens zelf nog maar één kilometer te hebben gereden.

100% SERVICE

Wij staan voor een persoonlijke aanpak van design tot installatie. Dit wil zeggen dat wij alle tijd nemen om samen met onze klanten hun inrichting of installatie uit te werken. Rekening houdende dat zij jaren met hun inrichting of installatie moeten verder kunnen.

NAZORG

Ons verhaal stopt niet als uw voertuig onze werkplaats verlaat. Dient zich een aanpassing aan een inrichting of installatie zich aan, dan werken wij deze graag uit met onze klanten. Omdat niets feilloos is, staan wij ook steeds klaar voor onze klanten indien zich een garantiegeval zich aanbiedt.